keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Silkkihääpäivä

Meillä oli 5.11. hääpäivä. Kokonainen tusina vuosia täynnä! Nyt te hieraisette silmiänne ja katsotte uudelleen yläpalkkia, josko olisitte lukeneet ikäni väärin. Vaan ei. Niin se on, kun menee penskana naimisiin niin ehtii paljon!

No, varsinaisena hääpäivänä emme päässeet sen enempiä juhlimaan, joten olimme jo etukäteen sopineet, että lauantaina 11.11. on sitten juhlatreffit ja Mies otti asian hoitaakseen. Ajattelin että hän varaa pöydän jostain ja vie vaikka leffaan sen jälkeen, mutta sainkin kokonaiset yllätysjuhlat!

Mies oli sanonut, että minun pitää olla tälläytyneenä klo 13:45. Ihmettelin kyllä aikaista ajankohtaa, mutta laittauduin kiltisti valmiiksi, ja nätiksi laittauduinkin. Sitten kun olin valmis, Mies tulikin käärimään huivin silmieni ympärille! Siinä sitten haparoin Miehen käsikynkässä autoon. Automatkalla mulle tarjottiin kuohuviiniä odotuksen helpottamiseksi. Yritin hahmottaa näkemättä, minne olimme matkalla, mutta kadotin meidät aika nopeasti. Matka kesti vajaat puoli tuntia, minkä jälkeen minua taas talutettiin.

Kun vihdoin sain huivin naamaltani pois, olin 9 rakkaan ystävän ympäröimänä! Meille oli varattu kaunis mökki ja savusauna! Ja tietenkin iltaan kuului erinomaista ruokaa ja juomaa, pelejä ja muuta mukavaa. Yllätyin kaiken muun lisäksi Miehen järjestelytaidoista: Sain vaihtaa mukavammat vaatteet päälleni ja kaikki saunomiseen tarvittavat tavarat olivat myös mukana.

Oli kerta kaikkiaan ihana ilta! Juuri sopiva määrä väkeä ja ihanat puitteet. Ja yllätys oli täydellinen.

Loppuun kuva silkistä silkkihääpäivän kunniaksi.


1 kommentti:

Kiitos kun jaksat kommentoida! Kaikista kommenteista ilahdutaan!