keskiviikko 28. elokuuta 2013

Mistä tietää, että on ollut hyvä kesä?

Edit: teksti siirretty vanhasta blogista

No siitä tietenkin, että näin elokuun loppupuolella on sellainen hyvä fiilis, että tämä kesä on täyttänyt tarkoituksensa ja syksy saa tulla.
Olen ehdottomasti kesäihminen. Saa esimerkiksi olla aikamoinen helle, ennenkuin alan kärsiä kuumuudesta. Siis niin kauan tietenkin, kun ei tarvitse esimerkiksi siivota tms. Toisaalta kuitenkin rakastan rutiineja, tasaista elämänrytmiä ja ennen kaikkea uusia alkuja. Siksi syksyn alkaminen on mulle joka vuosi innostuksen aihe. Siihen vielä päälle tunnelmallisen hämärät illat, jolloin voi jo alkaa sytytellä kynttilöitä ja kääriytyä vilttiin teemukin kanssa, niin tämä tyttö osaa nauttia joka hetkestä.
Siis siihen asti, että ympärillä on pelkkää pimeyttä ja loskaa ympäri vuorokauden.
Mitäs minä sitten kesällä tein? No enpäs mitään kovin ihmeellistä loppujen lopuksi. Matkailuun ei ollut varaa ja työ- ja asuntoasiat huolettivat, mutta jotenkin onnistuimme suhtautumaan työttömyyteenkin lähinnä lomana. (Ai niin, siitä tulikin mieleeni, että pitäis käydä työkkärissä... No tämän jälkeen sitten.) Vierailtiin kavereiden mökeillä ja vietettiin viikonloppuja siskon luona maalla koko perheen voimin. Eipä siihen paljon muuta tarvita, hyvään kesään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jaksat kommentoida! Kaikista kommenteista ilahdutaan!