keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Voi huoh näitä Suomen julkkiksia...

Edit: teksti siirretty vanhasta blogista

Enpä olisi koskaan uskonut sen päivän koittavan, että kirjoitan blogiini Big Brotherista. En ole koskaan seurannut BB:tä, paitsi epäsäännöllisesti brittien BB:tä silloin joskus ennen kuin se tuli Suomeen. En ole ihan varma, mutta luulen, että se saattoi olla kaikista ensimmäinen tuotantokausi ikinä, joten kisaajat eivät vielä silloin olleet hoksanneet, että talosta kannattaa tehdä julkinen bordelli, ja siksi sarjan seuraaminen oli huomattavasti mielekkäämpää, ainakin itselleni. Makunsa kaikilla.
BB:ssähän on sinänsä oikein mielenkiintoinen idea, ja kun julkkis-BB ilmoitettiin alkavaksi, ajattelin, että sehän voisi olla kiintoisa kausi. Ajattelin, että julkkiksilla on sen verran imagoa pidettävänä yllä eikä enää pakottavaa tarvetta hankkia julkisuutta keinolla millä hyvänsä, että kausi saattaisi olla oikeinkin hauskaa katsottavaa. Mutta jälleen kerran aliarvioin suomalaisen median mielikuvituksen, kun määritellään julkkiksia. Hunks-tanssija, Mr. Gay Finland, Miss XL... Okei, no nää on kyllä mulle ihan vieraita. Frederik, hei ton mä tiiän. Ja Andy McCoy, wau! Jori A. Kopponen, tuntuu etäisesti tutulta nimeltä, samoin Susanna Indrén. Joku muidu, joka lasketaan julkkikseksi, koska sen äiti osti sille silikonit 18-vuotislahjaksi. Siis öö... Häh? Matti Nykäsen luottotoimittaja. Just. Huoh. Taitaa jäädä katsomatta tämäkin kausi.
No, se siitä. Eipä mulla aikaa olis moiseen roskaan ollutkaan.
Viime keväänä kädentaitomessuilta ostamani ihana Debbie Bliss -lanka on osoittautunut oikeaksi epäonnen langaksi. Neuloin siitä ensin villatakin, purin sen. Eilen purin samasta langasta neulomani melkein valmiin hupparin. Aion kyllä jatkaa saman ohjeen kanssa mutta muuttaa kokoa. Ehkä vielä joskus saan langasta jotain valmiiksikin.

Tänään kuvaan ne kahdet kämmekkäät, ihan varmasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jaksat kommentoida! Kaikista kommenteista ilahdutaan!