sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Ärsyttävät naapurit

Edit: teksti siirretty vanhasta blogista

Meidän naapurissa, pari kerrosta ylempänä, asuu Perhe. Siihen kuuluu isä, äiti ja kaksoset, tyttö ja poika, ehkä kolmevuotiaat. Ne on sitten ärsyttäviä!
Lapset on aina kauniisti, sään mukaan ja puhtaisiin vaatteisiin puetut. Meidän taloyhtiössä on lähiöpihaksi iso, viihtyisä, kaunis ja hyvin hoidettu piha, ja jos vain sää sallii, kaksoset ovat ulkona leikkimässä. Useimmiten, eli arkipäivisin, äiti on lasten mukana ja joko leikkii heidän kanssaan tai sitten kastelee kukkia, kitke rikkaruohoja kukkapenkistä tai jotain muuta, mitä nyt täydelliset perheenäidit tekevätkään luppoaikanaan pihalla. Jos lapset ovat pihalla iltaisin tai viikonloppuisin, isä on heidän mukanaan ja tekee samoin. Hän on hankkinut lapsille pienet kastelukannut ja haravat, joiden kanssa he sitten kaikki kolme menevät jonossa pihatöihin tai potkivat palloa. Illalla koko perhe kokoontuu grillaamaan taloyhtiön uudella grillillä.
Tietenkin heillä on myös täydellisesti koulutettu hyväkäytöksinen jackrusselinterrieri. Voin kuvitella, että äiti tekee joka päivä erittäin maukasta, terveellistä ja monipuolista ruokaa ja heidän kotinsa on täydellisen siisti.
Kerrassaan raivostuttava perhe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jaksat kommentoida! Kaikista kommenteista ilahdutaan!