perjantai 13. helmikuuta 2015

Sukkatehdas

Edit: teksti siirretty vanhasta blogista

Siskollani (joka ei lue tätä blogia) ja hänen miehellään on huhtikuussa 20-vuotishääpäivä. Saimme idean perheenä koota heille lahjan, joka koostuu useista tarpeellisista asioista, joita he tarvitsevat selvitäkseen myös tulevista 20 vuodesta. Ja jokaista näitä olisi tarkoitus olla paketissa 20 kappaletta. Esimerkiksi 20 suurennuslasia, joilla he voivat aina etsiä toistensa hyviä puolia. 20 tiskiharjaa, koska kotitöiden tekeminen yhdessä antaa oivallisen tilaisuuden avoimeen kommunikointiin. Jne, jne... Itse menin ehdottamaan 20 paria villasukkia, jotta heidän kodissaan olisi aina lämmin tunnelma. Eli nyt haasteenani olisi tehdä 20 paria villasukkia n. 50 päivässä.
Ei siinä mitään, laskin, että sen pitäisi olla ainakin teoriassa mahdollista, kunhan teen ihan tavallisia ilman mitään kummempia kuvioita. Joten ajattelin ainakin yrittää. Jos aika loppuu kesken niin ei se sitten mitään, ostetaan loput sitten jostain.
Ensimmäinen pari on siis puikoilla:
image.jpg
Tuossa taustalla muuten näkyy villatakki, jota teen isille. Se on melkein valmis, ja sekin on itse asiassa hääpäivälahja: isillä ja äitillä oli viime kesänä 45-vuotishääpäivä, ja annoin molemmille lahjakortin, joka oikeuttaa yhteen vapaavalintaiseen mittatilausneuleeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jaksat kommentoida! Kaikista kommenteista ilahdutaan!