tiistai 19. maaliskuuta 2013

Messutuliaisia

Edit: teksti siirretty vanhasta blogista

Tuntuu että olis taas vaikka mitä kirjoitettavaa, yksi kirja on luettuna ja yksi neule on valmistunut ja tänään voisi vaikka puhua pikkuisen tasa-arvostakin ja sen sellaisesta, mutta kerronpa viikonlopun käynnistäni kädentaitomessuilla.
Ehdin vain piipahtaa messuilla lauantaiaamuna, koska meillä oli näytös jo klo 14, mutta lyhyessäkin ajassa ehdin kyllä mainiosti kuluttaa kaiken rahani. Tässä yleiskuva ostoksistani.
Kuva%20033-normal.jpg
Olen jo monena vuonna messuilla ihaillut ja kuolaillut Virkkukoukkusen ihania laukkuja ihanine mietelauseineen, mutten ole raskinut ostaa. Nyt ostin. Laukulla oli hintaa niinkuin käsityöllä kuuluukin, mutta on se myös tosi laadukkaan oloinen.
Kuva%20040-normal.jpg
Olen yleensä haikaillut nimenomaan neulomiseen liittyvillä teksteillä varustettuja laukkuja, mutta nyt päädyin kuitenkin tekstiin "Enhän mie kyl ain oikee itekkää ymmärrä näit miun visioita". Se kilpaili melko tasaisesti tekstin "Saatan näyttää teinilt mut oikeesti olen kyl jo aikuine" kanssa, mutta tämä oli kivemman värinen. =) Laukku on myös tosi kivan mallinen ja kokoinen.
Toinen asia, jota olen jo pitkään haikaillut, on Succaplokit. Nyt ostin omaan jalkaani sopivien sukkien kokoisen parin messuilta.
Kuva%20039-normal.jpg
Valitsin nimenomaisesti tällaiset eriparit... Nyt täytyy ruveta tekemään sukkia! Ja jossain vaiheessa pitää ostaa myös Miehen jalkojen kokoiset succaplokit.
Ja koska käsityömessuilta täytyy aina ostaa myös lankaa, olin valinnut etukäteen ohjeen, jota varten lankaa ostan. Ohjeeksi valiutui (<-onko tuo sana suomea...?) Rusty ja langaksi Debbie Blissin Baby Cashmerino.
Kuva%20035-normal.jpgKuva%20038-normal.jpg
Lanka on silkkisen pehmeää ja ihanan tiheäkierteistä, se sopii tällaiseen pintaneuleiseen vaatteeseen upeasti ja pääsikin heti puikoille.
Kuva%20031-normal.jpg
Kyllä tietää, että on ihanaa lankaa, kun aina muutaman kerroksen välein täytyy pysähtyä hypistelemään.
Näiden lisäksi tein vielä kaksi heräteostosta. Toiseen olen oikein tyytyväinen:
Kuva%20042-normal.jpg
Olen korvakorufriikki, joten tykkään, että korvakoruni ovat edustavasti esillä. Tämä oli siis napakymppiostos. Mutta toinen heräteostos on vähän semmoinen "miksi ihmeessä" -ostos.
Kuva%20034-normal.jpg
Mieheni tekee makeisia työkseen, joten vaahtokarkkipurkkikaulakoru tuntui hauskalta idealta. Mutta se on hervoton, ja ketju on niin pitkä, että se ulottuu melkein napaan saakka. Miksen ostanut korvakoruja mieluummin? Luulenpa, että tämä taitaa päätyä lähinnä koriste-esineeksi. Onneksi se ei ollut kallis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jaksat kommentoida! Kaikista kommenteista ilahdutaan!