sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Otatko maidotta vai ilman?

Edit: teksti siirretty vanhasta blogista

...kysyi Simo eilen kahvia tarjotessaan. Simo on ystävämme, joka kutsui meidät luokseen pelaamaan yhtä lautapeliä eilen. Mentiin, vaikka mua ärsyttää kun sovitaan monta asiaa yhdelle päivälle ja sitten pitää sännätä paikasta toiseen, vaikka se aiemmin sovittu asia päivälle olisi ansainnut vaikka ihan hiljaisen koti-illan seuraajakseen.
Lautapeli-illan lisäksi eilen oli nimittäin Miehen tädin muistotilaisuus. Kolmas muistotilaisuus meille puolen vuoden sisään, kun ensin kuoli ne minun isovanhemmat. Tämä oli koko lailla traagisempi, koska täti oli vasta 58-vuotias ja kuoli äkillisen, rajun syövän seurauksena vain puolessatoista kuukaudessa taudin paljastumisesta. Täti oli myös Miehelle aika rakas.
Syöpä on selvästi tosi voimakkaana sukurasitteena Miehen perheessä. Anoppi kuoli 47-vuotiaana syöpään, nyt hänen siskonsa, ja Miehen siskoltakin on jo yksi syöpä leikattu. Eipä sitä kannata pelossa alkaa elää, mutta varmaa on, että jos Miehellä jotain erikoisia oireita joskus ilmaantuu, niin ne tutkitaan heti.
En ole kirjoittanut blogiin pitkään aikaan. Nyt päätin alkaa taas kirjoittaa, ihan vain niitä asioita, joita tulee mieleen, koska meillä on edessä sen verran raskas puolivuotinen, että tulen varmasti kaipaamaan keinoa purkaa paineitani ja ajatuksiani. Toivottavasti blogini ei ala taas vaikuttaa liian synkältä ja negatiiviselta sen myötä, meillä on kuitenkin asiat pohjimmiltaan ihan hyvin.
Kerron toiste lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jaksat kommentoida! Kaikista kommenteista ilahdutaan!