tiistai 13. marraskuuta 2012

Neulomuksia

Edit: teksti siirretty vanhasta blogista

Tämmöisiä on valmistunut viime aikoina:


Tämä on ihana, vaikka itse sanonkin! Lanka on Garnstudio DROPS Nepal ja ohje löytyy DROPS Designista, täältä. Ja kuten ohjeessakin, tämän oli alunperin tarkoitus olla villatakki, mutta mulla loppui lanka kesken. Olin luovuttamassa koko projektin suhteen, mutta armaat neulootikkoystäväni ehdottivat, että jätän hihat pois ja teen liivin. Ja siitähän tuli täydellinen.

Tein myös rintaneulan liivin kiinnittimeksi:

Tuo rossi oli eräissä korkokengissäni. Toisesta kengästä oli koriste irronnut huomaamattani, joten irrotin sen toisestakin. Ja tässä se saa nyt uuden elämän.

Olen viime aikoina tehnyt myös aika paljon vauvaneuleita. Osittain tietenkin siinä toivossa, että saisin oman käärön, joka niitä voisi käyttää, mutta ystäväpiiriini on tulossa kolme vauvaa puolen vuoden sisällä, joten eiköhän näille käyttäjä löydy. Tuo mekko itse asiassa on tehtykin lahjaksi ystäväni ensi kuussa syntyväksi odotetulle tyttärelle.


Lanka: tuntematon
Ohje: Heart2Heart Gown by Mary M. Glynn


Lanka: Garnstudio DROPS Baby Alpaca Silk
Ohje: Pepita by Martina Behm

Semmoisia. Puikoilla edelleen keltainen pitsikietaisujakku ja musta palmikkovillatakki. Lisäksi pitäisi tehdä Miehelle uudet lapaset, koska se kadotti edelliset. Ei siinä mitään, talvi ei ole talvi ilman yksiä kadonneita lapasia, mutta jo marraskuussa... Huoh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jaksat kommentoida! Kaikista kommenteista ilahdutaan!