torstai 1. marraskuuta 2012

Syystunnelmaa

Edit: teksti siirretty vanhasta blogista

AAAAAARRRGGH, KETÄ KIINNOSTAA TOISTEN TULOT?! Yrittää ihan uutisia löytää iltapäivälehtien sivuilta, niin eipäs onnistukaan, koska koko etusivu on pelkkää julkkisten tuloa.

Ja voi harmi kun lumet lähti, ei se mua harmittanut silloin kuin ne lähti, mutta nyt kyllä, kun on niin pimeää ja synkkää. Lumet antoi pikkuruisen toivonkipinän kaikkein pimeimmän kauden helpottumisesta. Tää on aina se vuodenaika, kun ei enää innostukaan ajatuksesta täyttää koti kynttilöillä, "kun on niin tunnelmallista", vaan selkäpiissä pikkuisen karmii ajatus siitä, että se talvi on vielä edessäpäin ja menee muuten vielä puolisen vuotta (!) ennen kuin siitä päästään voitolle. En valita, mutta vähän se hirvittää. Tykkään kyllä talvesta, mutta se vois mun puolesta olla kyllä hiukkasen lyhyempi.

Vielä tarttis lähteä hetkiseksi liikkeelle, mutta sen jälkeen kyllä käperryn sohvannurkkaan puikkojen kanssa. Niin, ja laitan myös ne kynttilät palamaan. smiley

Puikoilla on ihana syksynkeltainen pitsikietaisujakku, josta puuttuu enää toinen hiha, mutta joulukuussa on lähipiiriin syntymässä peräti kaksi pientä tyttöä, ja kun noita vaaleanpunaisia lankoja on nurkkiin kertynyt, niin ajattelin tehdä prinsessoille mekot. Pitäis varmaan aloitella pikkuhiljaa niitäki
n.

Sain muuten Ravelryssä viestin tuntemattomalta ihmiseltä, joka kiitti minua töideni jakamisesta siellä, koska ne kuulemma inspiroivat häntä. Arvatkaas tuliko hyvä mieli. Jos joku muukin haluaa inspiroitua töistäni, niin profiilini löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jaksat kommentoida! Kaikista kommenteista ilahdutaan!