perjantai 27. tammikuuta 2017

Perjantaita!

En mennyt eilen punttikselle, koska yritin saada meidän printterin tekemään yhteistyötä uuden laajakaistaliittymän kanssa. Naurettavan hankalaa muuten, mutta onnistuin. Nyt harmittaa, etten mennyt. Tänäänkään ei ehdi, kun on töitä.

Yritän käydä kaksi kertaa viikossa, mutta olen päättänyt, etten soimaa itseäni, jos jää yhteen kertaan. Pääasia että käyn joka viikko.

Olin tiistaina spinningissä, mutta niska-hartiaseutuni kaipaisi kipeästi (kirjaimellisesti!) punttistreeniä. Semmoista avaavaa, vetreyttävää. Huomenna on ainoa vapaa lauantai pitkään aikaan (molempiin suuntiin pitkään aikaan) ja suunnitteilla on perusteellinen siivous- ja pyykkipäivä, mutta katsotaan jos malttaisin jossain välissä piipahtaa salillakin. Toivottavasti huomennakin on yhtä kaunis ilma kuin tänäänkin, siinä tapauksessa energiaa kyllä riittää.

Tämmöinen pätkäkirjoitus tällä kertaa, tein jo aamupäivän töitä kotona (hoidan paperitöitä erään ystävän yritykselle, minkä takia oli kyllä hyvä, että sain sen printterin toimimaan) ja nyt pitää lähteä opettamaan. Jotain hyvää Miehen naurettavan aikaisissa työaamuissa tällä viikolla: koska hän on jo kotona, voin mennä autolla, jei! Tänään 5 lapsioppilasta, 2 aikuisoppilasta ja 1 muskariryhmä, eli aika täysi iltapäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jaksat kommentoida! Kaikista kommenteista ilahdutaan!