tiistai 24. tammikuuta 2017

Yllättävä vapaapäivä

Edit: teksti siirretty vanhasta blogista

Viime perjantaina iloitsin ylimääräisestä tauosta, mutta tänään kävi vielä paremmin. Mun tiistait on aina kovin vaihtelevia, koska on muutamia tunteja, esim. ryhmäsoittotunteja, joita ei ole joka viikko vaan 5-7 kertaa lukukaudessa. Tänään oli toinen niistä kahdesta tämän kevään tiistaipäivästä, jolle ei osu yksikään em. tunneista, joten piti olla vain kahden pienen oppilaan viikoittaiset soittotunnit. Toisen äiti ilmoitti jo viime viikolla, että ovat reissussa tämän viikon, ja toisen äidiltä tuli jokin aika sitten viesti, että lapsi on kipeänä eikä pääse tunnille. Niinpä vietän nyt yllättäen vapaata iltapäivää.
Ongelma on siinä, että Mies menee tällä viikolla joka aamu klo 3 töihin, joten hän nukkuu nyt. Ja me asutaan yksiössä. Eli mun täytyy olla ihan hipihiljaa enkä voi laittaa valoja päälle! Vietä siinä sitten vapaapäivää. Päätin kömpiä Miehen viereen sänkyyn ja kirjoittaa ja lukea blogeja pädillä. Ties vaikka nukkuisin itsekin pienet päikkärit tässä.

Olen miettinyt blogimuuttoa pois Vuodatuksesta. Periaatteessa tykkään tästä ja kaikki toimii riittävän hyvin, mutta välillä pelottaa, että kuinka kauan? Ylläpito tiedottaa -palstan viimeisen viestin päivämäärä on 28.10.2014, eli käytännössä voidaan sanoa, että Vuodatus.net on hylätty projekti. Mitä blogisivustoa suosittelette?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jaksat kommentoida! Kaikista kommenteista ilahdutaan!